Ruim 25 jaar geleden (dec. 95) zijn wij gestart met ons bedrijf Verbong Tweewielers. Het was een kleine winkel, waar zelfs nog vloerbedekking in lag en houten rekken (stellingen) stonden. De winkel was ongeveer 40m groot, met een kleine ruimte erachter voor accessoires. Om in de werkplaats te komen liep je door een overdekte tussenruimte.

Niet echt ideaal, maar het begin was toch gemaakt en onze droom werd verwezenlijkt. Na een aantal jaren zo te hebben gewerkt, werd de winkel te klein. Dit door de toenemende vraag naar fietsen, reparaties en naamsbekendheid, ook buiten Grubbenvorst. Begin 2009 hebben wij onze winkel flink verbouwd. De winkel en werkplaats zijn nu één geheel en ook toegankelijk voor mindervaliden (d.m.v. elektrische deur). Het assortiment fietsen, accessoires en onderdelen is flink uitgebreid.

In ons bedrijf kunt u terecht voor nieuwe en gebruikte fietsen, elektrische fietsen, reparaties van alle merken, fietsverhuur, onderdelen en accessoires, fietsroutes, batterijen, elektromateriaal, bevestigings- en klein materiaal en sleutelservice.

Bij ons staan kwaliteit, service, persoonlijkheid en een vakkundig advies hoog in het vaandel.